Nyiss 24 ablakot a boldogságra!

Minden nap csak egy ablakot szabad kinyitni az adventi naptárban: ehhez nem kevés önuralomra van szükség – a dm azonban jutalmazza az állhatatosságot.(x)

Adventi készülődés

Gyerekkorunkat idézve, advent idején csupa olyasmit teszünk, amire év közben nincs lehetőségünk. A legfontosabb kétségtelenül az, hogy még mindig előre tudunk örülni az ünnepnek. Kitesszük az adventi koszorút, feldíszítjük a szobákat, felakasztjuk az adventi naptárat. És visszaemlékszünk.

Felidézzük, milyen kellemesen bizsergető érzést jelentett a készülődés izgalma, amikor gyerekként kívánságlistát írtunk, kekszeket sütöttünk és vártuk a nagy napot. December első napjának beköszöntével elkezdődik az ötletelés, és az ajándékozás ideje. Advent idején előszeretettel burkolózunk jó meleg takaróba és végre jut egy kis időnk beletemetkezni abba a könyvbe, amit már régóta kezünkbe sem vettünk. A konyhából finom illatok szállnak, s alig várjuk, hogy elkészüljön a sült alma és a vaníliás kifli.

Nyerj Alnatura karácsonyi csomagot!

Az advent idén is sok meglepetést tartogat a dm Facebook-oldal követői számára. A már hagyományosnak mondható karácsonyi játék keretein belül, a feltett kérdésekre helyes választ adók közül minden nap egy-egy nyertes kerül kisorsolásra december 1. és 24. között. Látogass el a dm oldalára, és legyél Te az egyik szerencsés, aki a különleges Alnatura karácsonyi csomagot elviszi! (x)

Karácsonyi sütireceptekért kattints ide

További információ a dm karácsonyi nyereményjátékáról

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?