Nyiss 24 ablakot a boldogságra!

Minden nap csak egy ablakot szabad kinyitni az adventi naptárban: ehhez nem kevés önuralomra van szükség – a dm azonban jutalmazza az állhatatosságot.(x)

Adventi készülődés

Gyerekkorunkat idézve, advent idején csupa olyasmit teszünk, amire év közben nincs lehetőségünk. A legfontosabb kétségtelenül az, hogy még mindig előre tudunk örülni az ünnepnek. Kitesszük az adventi koszorút, feldíszítjük a szobákat, felakasztjuk az adventi naptárat. És visszaemlékszünk.

Felidézzük, milyen kellemesen bizsergető érzést jelentett a készülődés izgalma, amikor gyerekként kívánságlistát írtunk, kekszeket sütöttünk és vártuk a nagy napot. December első napjának beköszöntével elkezdődik az ötletelés, és az ajándékozás ideje. Advent idején előszeretettel burkolózunk jó meleg takaróba és végre jut egy kis időnk beletemetkezni abba a könyvbe, amit már régóta kezünkbe sem vettünk. A konyhából finom illatok szállnak, s alig várjuk, hogy elkészüljön a sült alma és a vaníliás kifli.

Nyerj Alnatura karácsonyi csomagot!

Az advent idén is sok meglepetést tartogat a dm Facebook-oldal követői számára. A már hagyományosnak mondható karácsonyi játék keretein belül, a feltett kérdésekre helyes választ adók közül minden nap egy-egy nyertes kerül kisorsolásra december 1. és 24. között. Látogass el a dm oldalára, és legyél Te az egyik szerencsés, aki a különleges Alnatura karácsonyi csomagot elviszi! (x)

Karácsonyi sütireceptekért kattints ide

További információ a dm karácsonyi nyereményjátékáról

Címlapról ajánljuk

További cikkek