Nyiss 24 ablakot a boldogságra!

Minden nap csak egy ablakot szabad kinyitni az adventi naptárban: ehhez nem kevés önuralomra van szükség – a dm azonban jutalmazza az állhatatosságot.(x)

Adventi készülődés

Gyerekkorunkat idézve, advent idején csupa olyasmit teszünk, amire év közben nincs lehetőségünk. A legfontosabb kétségtelenül az, hogy még mindig előre tudunk örülni az ünnepnek. Kitesszük az adventi koszorút, feldíszítjük a szobákat, felakasztjuk az adventi naptárat. És visszaemlékszünk.

Felidézzük, milyen kellemesen bizsergető érzést jelentett a készülődés izgalma, amikor gyerekként kívánságlistát írtunk, kekszeket sütöttünk és vártuk a nagy napot. December első napjának beköszöntével elkezdődik az ötletelés, és az ajándékozás ideje. Advent idején előszeretettel burkolózunk jó meleg takaróba és végre jut egy kis időnk beletemetkezni abba a könyvbe, amit már régóta kezünkbe sem vettünk. A konyhából finom illatok szállnak, s alig várjuk, hogy elkészüljön a sült alma és a vaníliás kifli.

Nyerj Alnatura karácsonyi csomagot!

Az advent idén is sok meglepetést tartogat a dm Facebook-oldal követői számára. A már hagyományosnak mondható karácsonyi játék keretein belül, a feltett kérdésekre helyes választ adók közül minden nap egy-egy nyertes kerül kisorsolásra december 1. és 24. között. Látogass el a dm oldalára, és legyél Te az egyik szerencsés, aki a különleges Alnatura karácsonyi csomagot elviszi! (x)

Karácsonyi sütireceptekért kattints ide

További információ a dm karácsonyi nyereményjátékáról

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!