Itt jönnek a nyertesek - Nagy Tavaszi Receptversenyünk lezárult!

Szerkesztőségünk ma választotta ki a rekordmennyiségű beküldött fogás közül a nyerteseket. Alig várjuk, hogy megtudjátok, mi lett az első három recept!

Versenyünket LEZÁRTUK, a nyertesekért görgess a cikk végére! Itt az előzményeket olvashatod:

ÚJ INFORMÁCIÓ!

A nyertesek kihírdetésénk időpontját, a rekordmennyiségű beérkezett pályamű miatt módosítottuk! Nagyon hálásak vagyunk nektek ezért, de kicsi türelmeteket kérjük a receptek feldolgozása miatt. Az új időpont: 2021. május 26. 14:00!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

A Nagy Tavaszi Receptverseny

Új, kedvenc fogás került a családi asztalra? Szeretnéd megosztani mindenkivel? Nevezd be a Nosalty Nagy Tavaszi Receptversenyére, és nyerj! Megújult receptbeküldési lehetőségünkkel most pikk-pakk fel tudod tölteni saját receptjeidet a Nosalty oldalára. Próbáld ki, és játssz! A már benevezett recepteket itt találod.

Hogyan indulj?

Színesítsd az ország legnagyobb közösségi recepttárát! Beküldésnél, ha van kedved, válaszd az egyszerűsített receptfeltöltést, de maradhatsz a régi beváltnál is, és a folyamat végén pipáld be az "Indítom a receptversenyen" fület.

Milyen receptekkel indulhatsz?

Az éppen aktuális kedvenceddel, a legújabb kipróbált recepteddel, bármilyen fogással nevezhetsz a Nagy Tavaszi Receptversenyünkbe, nem várjuk el, hogy tavaszi étel vagy sütemény legyen a kiválasztott. Sőt, a versenybe egy szakács több receptet is benevezhet.

A játékban viszont csak a verseny időtartama alatt, frissen feltöltött receptekkel indulhatsz!

Nyeremények

Garantált nyeremény:

Tavaszi ihletésű receptversenyünkben minden beküldőnek* postázunk egy Nosalty vállra akasztható vászonzsákot, mely ideális mindenféle bevásárláshoz. A táska pamutvászonból készült, fenntarthatósági célokat szolgál, ha mindig ott van a táskátokban, nem kell többé millió év alatt lebomló nejlonzacskókat kérnetek a pénztárnál. Ezen kívül megajándékozunk egy 800 Ft értékű kedvezménykuponnal is, melyet a NekedTerem.hu online piactéren tudsz beváltani rendelésedkor. Egy szakács több recepttel is indulhat a fődíjért, viszont csak egy garantált ajándékot tudunk számára elküldeni.

A beérkező pályaművek közül a Nosalty szerkesztői kiválasztják a három legjobb fogást, melyeket az alábbiak szerint jutalmazunk:

Fődíj: 50.000 Ft-os kupon, mely a Neked terem termékkínálatából levásárolható + Nosalty ajándékcsomag (sütőkesztyű, hálós zsák, vászontáska, repohár)

2. díj: 25. 000 Ft-os kupon, mely a Neked terem termékkínálatából levásárolható + Nosalty ajándékcsomag (sütőkesztyű, hálós zsák, vászontáska, repohár)

3. díj: 15. 000 Ft-os kupon, mely a Neked terem termékkínálatából levásárolható + Nosalty ajándékcsomag (sütőkesztyű, hálós zsák, vászontáska, repohár)

A játék április 26-tól május 23. 23:59-ig tart.

A nyertesek kihirdetésének időpontja: 2021. május 26. 14:00

A nyerteseket a regisztrációnál megadott emailcímükön értesítjük, ezért ellenőrizzétek időben, hogy a megadott adatok helyesek legyenek!

A JÁTÉKSZABÁLYZAT-ot itt találjátok!

Jó sütés-főzést és sok sikert a Játékhoz!
Ha kérdésed van, keress minket bátran az info@nosalty.hu-n!

*A Nosalty vászontáskákat a készlet erejéig tudjuk postázni, ezért érdemes minél hamarabb feltölteni receptjeidet!

...dobpergés, és JÖJJENEK A NYERTESEK:

FŐDÍJASUNK: Paris - Brest - Ana's Kitchen receptje

2. HELYEZETT: Pulled pork lepény - Takács Kriszti receptje

3. HELYEZETT: Áfonyás-mandulás brownie - Gizi receptje

Minden kedves résztvevőnek köszönjük a sok-sok feltöltött receptet! A nyerteseket pedig a megadott elérhetőségeken értesítjük.

További jó sütést-főzést, és még több nagyszerű élményt a konyhában nektek!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ártalmas étkezési szokás, ami májbetegséghez vezethet

A mindennapi rohanásban csak kevesen gondolunk bele abba, hogy milyen nagy mértékben befolyásolják étkezési szokásaink a májunk működését. Érdemes odafigyelni rájuk, ugyanis idővel akár maradandó károsodáshoz vagy betegséghez is vezethetnek. Íme, három olyan étkezési szokás, ami károsítja a májat – és egy, ami segít elkerülni a bajt.