Nézz horrorisztikus konyhai rajzfilmet

Az animációs rajzfilmek szerte a világban népszerűek, főleg, ha kedves kisállatokkal töltik meg a sztorik szereplőgárdáját. Most a konyhában landolt csigáké a főszerep.

De még mielőtt továbbmennénk a történetben, fontos tudnotok, hogy aEscargore című animációsrajzfilm története igen derűs darab: a világ első szórakoztató horror-vígjátékában a szeretnivaló csigacsapat erőt és életet próbáló kalandokon megy keresztül a kertbe való kijutásig. Mindezt pedig Claude, a csiga próbálja megkísérelni nyálkás testű barátaival, akik a konyhakertből indulva találják magukat a salátás tálban, és itt eldöntik: nem akarják ebédként végezni.

Helyette azonban kíméletlen valósággal kell szembesülniük...

A több neves szakmai díjat is nyert ötletes - és sajnos eléggé valósághű - kisfilmet az új-zélandiMedia Design Schoolharmadéves Bachelor of Art and Design (3D animáció és VFX) szakos hallgatói készítették négy hónapon át. A projekten dolgozó huszonkét egyetemista megfeszített munkáját az alábbi videón tudod megnézni:

Ez is érdekelhet!

Nézz színes és érzéki makrovideót mini eklerfánkokról!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

5 tipp, hogyan használd fel a mandarin héját

A mandarin héjára nem sokan gondolunk úgy, mint újrahasznosítható alapanyag, pedig igazán sokszínű a felhasználása. Ha eddig nálad is a kukában landolt, akkor olvass tovább, és lesd meg, mi mindenre tudod használni a tél egyik kedvencének héját!

Balogh Lilla

További cikkek

5 trükk, ami az egyszerű köretedből elegáns ünnepit varázsol

Ha ünnep van, úgy érezhetjük, hogy mindenből a legszebbet, a legelegánsabbat kell elővenni, legyen az étkészlet, jókedv vagy éppenséggel köret. Persze az idő vagy a pénz nem mindig adott minderre: nézzük meg hát, hogy lesz a szerény karácsonyi köretből (pofonegyszerűen) elegáns!