Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ne használj többé nagy turmixgépet - van otthon valamid, ami sokkal jobb és olcsóbb nála!

Kiváló ötlet került az utamba a neten - eddig se használtam nagy turmixgépet, de ezután se fogok, mert rájöttem, hogy igaziból mindig is megvolt otthon, ami kell hozzá.

Megint tök okos ötlet jött szembe velem a kitchn oldalán - minek kéne nagy turmixgépet venni, kerülgetni a konyhapulton vagy dugdosni a szekrényben, használat után pedig minden alkalommal elmosni, szárítani, elpakolni?

Ha van egy BOTMIXERED és egy nagyobb BEFŐTTES ÜVEGED – már meg is vagy!

Mondjuk is, miért jobb ez a megoldás:

1. Kisebb helyen elférsz

Nem kell ide magyarázat – egy nagyobb turmixgép két nagyobb részből áll, nagy helyet foglal, ideálisan pedig csakis nagy konyhába való. Pont.

2. Mindkét rész külön-külön is használható

Egy botmixer a krémlevesek, szószok, pürék, turmixok, smoothie-k legjobb barátja, és egyenesen a fazékban is használhatod a tűzhelyen, egy befőttes üveget pedig csak arra nem tudsz használni, amire nem akarsz. Még salátát is vihetsz benne az irodába.

Turmixolj:

3. Minden egyes darabka leturmixolódik

Mivel látod az üvegben, mi történik, a botmixert pedig mobilitása miatt bárhogyan mozgathatod, így mindenhova elér a pengéje.

4. Könnyebb elmosni

Egy sima üveget és egy botmixert elmosni – amit csak odatartasz a csobogó víz alá, és elöblíted – kétség kívül könnyebb, mint egy nagy késes turmixgépet teljesen tisztára nyalni.

5. A maradék tárolását is megkönnyíti

Mivel magában az üvegben is elviheted a maradékot magaddal – csak a teteje kell rá. Legyen az turmix vagy leves, smoothe, saláta, bármi. A maradék egyébként a hűtőbe is mehet üvegestül, természetesen.

...és ezeket a trükköket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!