Napi cuki: egy törpemalac és élete első fagyija

Képzeld el, hogy egy napon felébredsz, kinyitod a szemed, és egy hatalmas gombóc fagyi vár az ágy mellett! És nem, mindez nem csak álom; egy törpemalaccal is megtörtént!

Az egyik legjobb barátom élete vágya egy apró röfögő törpemalac, amiért képes lenne eddig egyke gyermekeként nevelt törpenyula, Kendra egyeduralmát és luxuskényeztetését is feladni. A minisertések iránti szerelme csillapításáért hetente többen is elhalmozzuk szeretnivaló malacos fotókkal, videókkal - és persze kötelezően és nagy odafigyeléssel válogatjuk neki a mókás röfögő kabalákat és ajándéktárgyakat. A következő videót ezért is ajánlom kötelezően neki, hiszen egy kanapén szuszogó, majd életében először egy teljes fagyit benyakaló törpemalactól még valószínűleg Kendra, a törpenyula is belehalna a cukiságba!

Nézd meg, ahogy Pickle, a törpemalac életében először fogyaszt el egy teljes gombóc fagyit!

Ha tetszett a fagyit nyaló törpemalac, ez is a Te cikked lesz!

Napi cuki: a sünigyerek szülinapja

(via Thrillist)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!