Napi cuki: egy törpemalac és élete első fagyija

Képzeld el, hogy egy napon felébredsz, kinyitod a szemed, és egy hatalmas gombóc fagyi vár az ágy mellett! És nem, mindez nem csak álom; egy törpemalaccal is megtörtént!

Az egyik legjobb barátom élete vágya egy apró röfögő törpemalac, amiért képes lenne eddig egyke gyermekeként nevelt törpenyula, Kendra egyeduralmát és luxuskényeztetését is feladni. A minisertések iránti szerelme csillapításáért hetente többen is elhalmozzuk szeretnivaló malacos fotókkal, videókkal - és persze kötelezően és nagy odafigyeléssel válogatjuk neki a mókás röfögő kabalákat és ajándéktárgyakat. A következő videót ezért is ajánlom kötelezően neki, hiszen egy kanapén szuszogó, majd életében először egy teljes fagyit benyakaló törpemalactól még valószínűleg Kendra, a törpenyula is belehalna a cukiságba!

Nézd meg, ahogy Pickle, a törpemalac életében először fogyaszt el egy teljes gombóc fagyit!

Ha tetszett a fagyit nyaló törpemalac, ez is a Te cikked lesz!

Napi cuki: a sünigyerek szülinapja

(via Thrillist)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Ennyivel növekedtek egy év alatt az élelmiszerárak

Részletes beszámolót készített a Központi Statisztikai Hivatal arról, hogyan változtak az árak az elmúlt egy évben. Hétről hétre egyre több helyen olvasható az, milyen ütemben növekednek az élelmiszerárak, most pedig az is kiderült, mennyivel drágább ma ételt vásárolni, mint egy évvel ezelőtt.

Nosalty

További cikkek