Napi cuki: apa és fia esete a pitypanggal

Te is képtelen leszel abbahagyni a nevetést, ha megnézed ennek a kisfiúnak a reakcióját, amint édesapja egy pitypangot fúj neki. Napi cuki videónk következik.

A türkiz hajú Tom Fletcher énekesként és gitárosként már jól ismert a brit McFly és McBustedpop-rock és punk zenekarokból, de ezt az arcát eddig még kevesen ismerték. A rocksztár apuka2012 májusában vette feleségül gyerekkori szerelmét, az írónő és videóblogger Giovanna Falconet. Első gyermekük Buzz Michelangelo Fletcher 2014. március 13-án született meg, akinek mindennapjait szorgosan dokumentálja telefonjával az apaságot is kiélvező zenész.

Első közös videójukon Tom elfújt egy pitypangot a kisfiának, akinek annyira tetszett a mutatvány, hogy hangos nevetésben tört ki. Az apa ezután még két pitypang termését elfújta, Buzz pedig újból és újból hihetetlenül aranyos kacagással viszonozta tetszését - és természetesen Tom is jókat nevetett kisfia imádnivaló gyermeki örömén.

Az édes pillanat megörökítése után Fletcher feltöltötte a videót személyes YouTube-profiljára, ami szinte azonnal robbantotta az internetet, mára pedig 9 milliós megtekintésnél jár a videómegosztón.

Buzz baba és a laza apuka kalandjai később annyira keresettek lettek Angliában, hogy sztárapuka pár héttel később egy videós blogot is indított a gyerek legcukibb pillanatairól, ahol hétről hétre nyomon követhetitek a baba és apukája életét.

Ez is érdekelhet!

Fergeteges videó a konyhában ügyetlenkedő gyerekekről

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek