Napi cuki: apa és fia esete a pitypanggal

Te is képtelen leszel abbahagyni a nevetést, ha megnézed ennek a kisfiúnak a reakcióját, amint édesapja egy pitypangot fúj neki. Napi cuki videónk következik.

A türkiz hajú Tom Fletcher énekesként és gitárosként már jól ismert a brit McFly és McBustedpop-rock és punk zenekarokból, de ezt az arcát eddig még kevesen ismerték. A rocksztár apuka2012 májusában vette feleségül gyerekkori szerelmét, az írónő és videóblogger Giovanna Falconet. Első gyermekük Buzz Michelangelo Fletcher 2014. március 13-án született meg, akinek mindennapjait szorgosan dokumentálja telefonjával az apaságot is kiélvező zenész.

Első közös videójukon Tom elfújt egy pitypangot a kisfiának, akinek annyira tetszett a mutatvány, hogy hangos nevetésben tört ki. Az apa ezután még két pitypang termését elfújta, Buzz pedig újból és újból hihetetlenül aranyos kacagással viszonozta tetszését - és természetesen Tom is jókat nevetett kisfia imádnivaló gyermeki örömén.

Az édes pillanat megörökítése után Fletcher feltöltötte a videót személyes YouTube-profiljára, ami szinte azonnal robbantotta az internetet, mára pedig 9 milliós megtekintésnél jár a videómegosztón.

Buzz baba és a laza apuka kalandjai később annyira keresettek lettek Angliában, hogy sztárapuka pár héttel később egy videós blogot is indított a gyerek legcukibb pillanatairól, ahol hétről hétre nyomon követhetitek a baba és apukája életét.

Ez is érdekelhet!

Fergeteges videó a konyhában ügyetlenkedő gyerekekről

Hozzászólások (3)

Veres Ibi

:)

hajedit

Nagyon cuki!!! Ez igazán meg nevettet! :D

witch

???

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek