Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nagyszerű lépésre szánta el magát a SPAR, ennek a hírnek rengetegen fognak örülni

Kevés olyan szupermarketet ismerünk a magyar piacon, amely már a megrendelés napján házhoz tudja szállítani a megrendelt árut. A Spar nagy lépésre szánta el magát. 
Augusztus 10-től az interneten megrendelt és megvásárolt termékeket akár már a rendelés napján kiszállítja a SPAR Budapesten, a főváros környékén és kilenc Velencei-tó menti településen – írja a mediapiac.com.
 
 
Az új, felgyorsult szolgáltatás bevezetésével a SPAR vállalja, hogy amennyiben a rendelést délelőtt 10 óráig leadja a vásárló, a megvásárolt termékeket legkorábban 18-20 óra között házhoz is szállítják neki. Az expressz szolgáltatás egyelőre Budapesten és vonzáskörzetében, valamint a Velencei-tó környékén vehető igénybe, és az általános szállítási díjon kívül semmilyen extra költséggel nem jár. Nincs is annál jobb, mint amikor reggel munkába menet megrendeljük az otthonra szükséges élelmiszereket és egyéb termékeket, a nap végén pedig már ott is van az otthonunk ajtajában úgy, hogy nem nekünk kellett sietni értük a boltba! 
 
„Vállalatunk 2019-ben több mint egymilliárd forintos fejlesztést követően indította el a SPAR online shop-ot, mely valódi sikertörténet: immár mintegy 2 millió lakos számára érhető el Magyarországon. A hatalmas keresletnövekedés miatt 145 főre növeltük kollégáink létszámát, bővítettük kiszállítási idősávjainkat, és számos hatékonyságnövelő folyamatot vezettünk be. Ennek köszönhetően elértük azt, hogy ma már akár a megrendelés napján megérkezhet a vásárlóinkhoz a megrendelt termék” – nyilatkozta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.
 
Ez is érdekelhet: 
 
 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!