A mogyoró bűvöletében

Mit ér az élet mogyoró, dió, vagy netán mandula nélkül? Van, aki számára nem sokat... (X)

A mogyoró-meló

A leleményes, mindig izgága Grimbusz már megint akcióba lendül - feltűnik ugyanis a környéken a mogyoró-árus. A küldetés azonban balul sül el: az egyetlen élelemforrás, a park szép nagy fája felgyullad. Nincs mit tenni, a mókust száműzik biztonságot nyújtó lakóhelyéről, a nagyvárosi fergetegben pedig nem is olyan egyszerű eligazodni, mint ahogy azt a talpraesett mókus gondolja.

Grimbusz az első szembejövő akadályok után egy olyan brigádot verbuvál össze, akikkel betörhetnek Maurey rágcsa-boltjába, a Kánaán földjére. A cél: minden magvakat szerető parklakónak megszerezni télire az eleséget. Komoly szervező- és tervező munkát igényel a betörés, aztán pedig a kitörés, de Grimbuszt és csapatát bizony elég kemény dióból faragták. Számukra nincs olyan, hogy lehetetlen meló - aztán pedig indulhat a mandula!

Mi pedig indulhatunk a moziba, ugyanis A mogyoró-meló című animációs filmet január 23-tól vetítik, sőt, akár 3D-ben is átélhetjük a kalandokat a családdal, no meg a rágcsálókkal. A jegyek megváltásáig pedig hangolódjunk mogyorós sütikkel a felhőtlen szórakozásra! (X)

Bővebb információ A mogyoró-meló című filmről

A Mogyoró-meló előzetesét itt nézheted meg!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.