Mit főzzek ma? Kedden palacsintaleves, sült csirkecomb és trüffel érkezik

Kedden gyerek- és felnőttkedvenc levessel indítunk, a főétel csirkecomb lesz, de nem akárhogy elkészítve, a desszert pedig apró édes (és egy kicsit csípős!) golyóbisok formájában érkezik az asztalunkra.

A napi menü kedden a síparadicsomokat idéző sváb palacsintaleves lesz, amit fűszeres csirkecombok követnek egészségtudatosan elkészítve, a desszert pedig extra trüffel csokival és csilivel.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Még több trüffel itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk