Mit főzzek ma? Póréhagymás zellerkrémleves, öt hozzávalós csirkés penne és pudingos szelet a mai kínálatunk

A menüt egy póréhagymás zellerkrémlevessel indítjuk, amit egy isteni, öt hozzávalós parmezános csirkemell követ, a sort pedig a maga könnyedségével pudingos szelet zárja. Készítsétek el ti is!

Ma egy igazán izgalmas menüsorral készültünk nektek, aminek az első fogása a krémlevesek egyik legkedveltebbje egy kis csavarral, a főétel egy csirkés álomtészta, a desszert pedig egy könnyed pudingos sütemény!

LEVES

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több paradicsomos tészta itt!

DESSZERT

Még több pudingos sütemény itt!

Címlapról ajánljuk

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi tiramisu a boltinál

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.

Lakos Benedek

További cikkek