Mit főzzek ma? Hamis húsleves, klasszik kelkáposzta-főzelék és citromkrémes piskótatekercs ámít

Levesnek ma egy főzőtökből készült hamis húslevest választottunk, ezt követően a menzák egykori réme következzen, ma már mennyei formában, kelkáposzta-főzelék képében, zárásként pedig citromkrémes piskótatekercset készítünk!

Mai menünk maga a megtestesült ételálom! Jó étvágyat hozzá kicsiknek és nagyoknak!

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több kelkáposzta-főzelék itt!

DESSZERT

Még több piskótatekercs itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mítoszkergetés a konyhában

Sokszor annyira magától értetődőnek veszünk dolgokat, hogy eszünkbe sem jut megkérdőjelezni, vajon igazak-e. Így van ez az ételekkel kapcsolatban is.

Címlapról ajánljuk

További cikkek