Mit főzzek ma? Vasárnapi dőzsölés húslevessel, olasz csirkepörkölttel és citromos linzerrel

A hét utolsó napjára csirkemelles, zöldséges becsinált levest hoztunk, aztán olajbogyós-paradicsomos csirkepörkölt érkezik Itáliából, végül pedig citromos linzer!

A mai "Mit főzzek ma?" ajánlatunkban csirkebecsinált leves érkezik, utána olasz pörkölt paradicsommal, olajbogyóval, a végére pedig pici citromos linzereket készítünk.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsételért katt ide!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek