Mit főzzek ma? Szombaton babgulyás, tésztasaláta és tiramisutorta kerül az asztalra

A hideg tél beköszöntével a levesünk is ehhez méltóan forró, kiadós és laktató lesz: babgulyást választottunk mára. A második fogás jóval könnyedebb, a végső löket viszont egy elképesztő torta képében érkezik!

Szombaton igazi szombati levest főzünk, babgulyást, amiben megáll a kanál, olyan sűrű. Őt tésztasaláta követi sok-sok gorgonzolával, a desszert pedig tiramisu, de tortaformában.

LEVES

Még több finom levest itt találsz!

FŐÉTEL

Még több salátát erre keress!

DESSZERT

Még több tortarecept itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?