Mit főzzek ma? Szezonális finomságok szerdára

Elhoztuk nektek az ősz ízeit: gomba, cékla, alma - külön-külön fogásban adnak felejthetetlen ízélményt.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban kacsalevest hoztunk céklatócsnival és almás sütivel.

LEVES

Barna sörös kacsaleves gombával

Recept itt!

Még több húsleves itt!

FŐÉTEL

Céklás cukkinitócsi

Recept itt!

Még több zöldséglepényke itt!

DESSZERT

Zabpelyhes körtés süti Ausztráliából

Recept itt!

Még több morzsás süti itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!