Mit főzzek ma? Szárzellerkrémleves, babos csirke és almás csiga csillapítja éhséged

Indítsuk az ebédet egy könnyed, de laktató szárzellerkrémlevessel, amit kövessen szaftos, tunkolható, paradicsomos-babos csirkeragu, a sort pedig almavajjal csavart csigák zárják.

A mai ebéd nagyon csapongónak tűnhet, azonban mégis meglepő összhangot képez a zellerkrémleves, paradicsomos csirke és almás csiga triója.

LEVES

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több ragu itt!

DESSZERT

Még több almás csiga itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek