Mit főzzek ma? Selymes zöldborsókrémleves, nyári lecsó és mogyoróvajas-csokis banánkenyér a menü

Selymes zöldborsókrémlevessel indítunk, majd egy hamisítatlan lecsóval folytatjuk a sort, hogy maradjon hely a mennyei mogyoróvajas-csokis banánkenyérnek is.

Mai ajánlatunk épp olyan színes, mint maga a nyár! Ne hagyjátok ki ezeket a fogásokat, ha jót akartok magatoknak vagy a családnak.

LEVES

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több lecsó itt!

DESSZERT

Még több gyümölcskenyér itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.