Mit főzzek ma? Sárgaborsó-krémlevest, bakonyi sertésszeletet és citromkrémtortát készíts

A mai sárgaborsó-krémlevesünkbe szerecsendió kerül, a főétel magyaros és gombás-húsos, a desszert pedig citromtól krémes.

Szép napot és jó étvágyat kívánunk nektek mára, ezzel a menüsorral garantált a jókedv!

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több bakonyi módra készült étel itt!

DESSZERT

Még több citromtorta itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek