Mit főzzek ma? Zöldséges daragaluska-leves, sonkás rántott palacsinta és Rákóczi-túrós készül

A magyar ízlésnek tökéletes megfelelő, finom és laktató, cseppet sem unásig ismételt receptekből összeállított menüsor vár rátok ma.

Klasszikus zöldségleves daragaluskával, rántott sós, húsos palacsinta főételnek és egy retró kedvenc túrós-baracklekváros süti vár:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek