Mit főzzek ma? Francia hagymaleves, paradicsomos marharagu és diós-lekváros berliner vár

Mennyei menüsor, ez biztos! Hagymalevessel indítunk, paradicsomos-babos marharaguval folytatjuk a menetelést, míg el nem jutunk a legfinomabb berlinerig.

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

A mai menüért rajongani fogtok, az fix! Levesként Julia Child hagymalevese, majd egy paradicsomos-babos marharagu, utoljára pedig diós-lekváros berliner kerül az asztalunkra.

LEVES

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több ragu recept itt!

DESSZERT

Tripladiós-lekváros berliner

A budai Rigó Jancsi cukrászdában a Rákóczi- és a habos túrós mellett az egyik legrégebbi készítmény, ami azóta is elkápráztatja a vevőket. A törzsvendégek kedvence, hiszen nem csak ...

Még több diós süti itt!

Legújabb receptek

Olasz rózsafánk

Ezek a kis „virágok” nagyon egyszerű és gyors tésztával készülnek, melynek a pikantériáját a citromhéj adja. Gyors olajban sütés után porcukorral meghintve, mézzel vagy meleg ...

Vegán pad thai

A pad thai egy igazi finomság, amit igazából a szósz tesz nagyon ízletessé. Az hogy hús, tofu vagy zöldségek kerülnek hozzá, azt ízlés szerint el lehet dönteni. Mi most egy vegán pad ...

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...