Mit főzzek ma? Paradicsomleves, sárgadinnyés saláta és erdeigyümölcs-fagyi vár ma

A mai menü olyan ételekből áll, melyek bár eltelítenek, mégsem terhelik meg a gyomrot.

A mai menü egy feltuningolt paradicsomlevesből áll, utána egy könnyed sárgadinnyés saláta következik sült tofuval, majd egy cukormentes erdeigyümölcs-fagylalttal fejezzük be az ebédet.

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több saláta itt!

DESSZERT

Még több fagylalt itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.