Mit főzzek ma? Paradicsomleves, sárgadinnyés saláta és erdeigyümölcs-fagyi vár ma

A mai menü olyan ételekből áll, melyek bár eltelítenek, mégsem terhelik meg a gyomrot.

A mai menü egy feltuningolt paradicsomlevesből áll, utána egy könnyed sárgadinnyés saláta következik sült tofuval, majd egy cukormentes erdeigyümölcs-fagylalttal fejezzük be az ebédet.

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több saláta itt!

DESSZERT

Még több fagylalt itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk