Mit főzzek ma? Olasz bableves, rakott édesburgonya és pekándiós keksz vár

A mai leves tésztával és babbal igazán kiadós, a második fogás édesburgonya-rakottas, a harmadik pedig csodás, mutatós, apró csokis-pekándiós keksz lesz.

Mai ajánlatunk korántsem lesz unalmas! Az olasz, babos levest édesburgonya-rakottas követi a sütőből, a harmadik fogás pedig akár karácsonyra is eláll, ha most készíted. És gyönyörű!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édes keksz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!