Mit főzzek ma? Nyírségi gombócleves, zöldségekkel sült csirkemáj és Fanta-szelet ihlette pohárkrém vár

Kerüljön ma az ebédlőasztalra laktató nyírségi gombócleves, isteni zöldségekkel sült csirkemáj és egy díjnyertes, Fanta-szelet ihlette pohárkrém.

Ízektől kicsattanó menüvel készültünk neked mára, így helyet kapott benne kiadós nyírségi gombócleves, ínycsiklandozó zöldségekkel sült csirkemáj és egy mennyei Fanta-szelet ihlette pohárkrém. Jó étvágyat hozzájuk!

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több májas egytálétel itt!

DESSZERT

Még több pohárkrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?