Mit főzzek ma? Minestrone leves, sonkás-gombás tészta és almás palacsinta vár

Ma az egyszerűség és a praktikum jegyében gyorsan elkészíthető finomságokat ajánlunk. Tavaszias ízek, tiétek a pálya!

A mai menünk gyors és színes minestrone leves, ízletes sonkás-gombás tészta és almás palacsinta!

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több gombás tészta itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek