Mit főzzek ma? Már a levessel jól lehetne lakni

Vasárnapi ajánlatunkat tartalmas levessel és desszerttel készültünk, így a főételnél kicsit lazábbra vettük a figurát.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban gombóclevest hoztunk rakott padlizsánnal és piskótatekerccsel.

LEVES

Hamis gulyás zöldfűszeres krumpligombóccal

Recept itt!

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Padlizsán-lasagne

Recept itt!

DESSZERT

Piskótatekercs sárgabaracklekvárral

Recept itt!

Még több piskótatekercs itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!