Mit főzzek ma? Magyaros leves és főétel, de egy amerikai gyors desszert vár!

A leves és a főétel hagyományos magyaros ízeit az étkezés végén egy gyors amerikai palacsinta zárja!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban magyaros zöldbableves, klasszik fasírtos krumplifőzelék és amerikai palacsinta vár!

LEVES

Hagyományos zöldbableves

Még több leves itt!

FŐÉTEL

A legegyszerűbb krumplifőzelék

Még több főzelék itt!

DESSZERT

Amerikai palacsinta

Még több palacsintarecept itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek