Mit főzzek ma? Kukoricaleves, csirkés Alfredo és almás rétes telít el

Lehetetlenség éhen maradni egy ilyen laktató ebédtrió után: zöldséges, amerikai kukoricaleves, szintén amerikai, tejszínes tésztás sült csirke és egy házias almás rétes garantálja a jóllakást.

A mai menü mindhárom szereplője garantáltan eltelít majd minket, korgó gyomor nem marad majd utána egy sem. A leves egy zöldségekkel teli corn chowder, azaz kukoricaleves lesz, a főétel helyén egy csirkés Alfredo trónol, desszert gyanánt pedig almás rétes érkezik.

LEVES

Még több különleges leves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos tészta itt!

DESSZERT

Még több almás rétes itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek