Mit főzzek ma? Krémes tészta, melyet nyárias leves és gyors édesség kísér

A hűs gyümölcsleves után gombás tészta dukál, majd egy gyors leveles édesség - melyiket készíted el?

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban igazi nyár végi leves vár rátok az utolsó barackokból, valamint guszta gombás tészta, és egy gyors leveles-porcukros finomság!

LEVES

Hűsítő mentás sárgabarack-krémleves

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Spagetti boscaiola

Még több gombás tésztaétel itt!

DESSZERT

Gyors lekváros levél

Még több leveles süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek