Mit főzzek ma? Krémes sültparadicsom-leves, szaftos mac and cheese és panna cotta a menü

Könnyed és laktató húsmentes menüt ajánlunk mindenkinek, aki gyorsan és praktikusan szeretné lerendezni a mai főzést.

Előételnek krémes sültparadicsom-levest ajánlunk, főételnek jöhet egy kiadós amerikai sajtos tészta, desszertnek pedig könnyed panna cotta jár, amit ízlés szerint tehetünk még finomabbá valamilyen gyümölccsel.

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több sajtos tészta itt!

DESSZERT

Még több panna cotta itt!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.