Mit főzzek ma? Krémes sültparadicsom-leves, szaftos mac and cheese és panna cotta a menü

Könnyed és laktató húsmentes menüt ajánlunk mindenkinek, aki gyorsan és praktikusan szeretné lerendezni a mai főzést.

Előételnek krémes sültparadicsom-levest ajánlunk, főételnek jöhet egy kiadós amerikai sajtos tészta, desszertnek pedig könnyed panna cotta jár, amit ízlés szerint tehetünk még finomabbá valamilyen gyümölccsel.

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több sajtos tészta itt!

DESSZERT

Még több panna cotta itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!