Mit főzzek ma? Középpontban a túró - finom és változatos ételeket készítünk belőle

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma körtelevest hoztunk túrós tésztával és túrós pohárkrémmel.

LEVES

Almás körtekrémleves túrós kölesgombóccal

Recept itt!

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Túrós tészta "lasagne"

Recept itt!

Még több túrós tészta itt!

DESSZERT

"Rákóczi túrós" pohárkrém

Recept itt!

Még több pohárkrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek