Mit főzzek ma? Klasszikusokkal készültünk hétvégére

Gyönyörű, csodálatos és fenséges fogásokat válogattunk szombatra. Tovább nem is ragozzuk, ideje nekilátni az elkészítésüknek!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban ragulevest hoztunk sertéssülttel és meggyes rétessel.

LEVES

Bakonyi kapros raguleves

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Fügelekvárral sült sertéscomb

Még több sertéssült itt!

DESSZERT

Meggyes-mákos rétes Kajtárné tiszteletére

Még több meggyes rétes itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!