Mit főzzek ma? Klasszikusokkal készültünk hétvégére

Gyönyörű, csodálatos és fenséges fogásokat válogattunk szombatra. Tovább nem is ragozzuk, ideje nekilátni az elkészítésüknek!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban ragulevest hoztunk sertéssülttel és meggyes rétessel.

LEVES

Bakonyi kapros raguleves

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Fügelekvárral sült sertéscomb

Még több sertéssült itt!

DESSZERT

Meggyes-mákos rétes Kajtárné tiszteletére

Még több meggyes rétes itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...