Mit főzzek ma? Klasszikusok újragondolva - el kell őket készíteni

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma lencselevest hoztunk rántott csirkével és almás pitével.

LEVES

Zöldséges lencseleves pesztóval

Recept itt!

Még több lencseleves itt!

FŐÉTEL

Rántott csirke vajas brokkolival

Recept itt!

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Adam bűnbánó almás pitéje

Recept itt!

Még több almás pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek