Mit főzzek ma? A kínai, olasz és török konyha találkozása

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma csípős-savanyú levest hoztunk lasagne-val és baklavával.

LEVES

Kínai csípős-savanyú leves

Recept itt!

Még több ázsiai leves itt!

FŐÉTEL

Füstölt sajtos lasagne

Recept itt!

Még több lasagne itt!

DESSZERT

Isteni pisztáciás baklava

Recept itt!

Még több különleges rétes itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek