Mit főzzek ma? Karfiolleves, tojáspörkölt és rebarbarás vaníliapuding vár

A mai menüben egyáltalán nem mindennapi fogások szerepelnek.

A leves ezúttal sült karfiolból készül, majd jön egy nagyon tavaszi tojáspörkölt, végül egy csodás rebarbarás puding.

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több tojáspörkölt itt!

DESSZERT

Még több vaníliakrém itt!

Címlapról ajánljuk

Heti Menü – 30 perces ételeinkhez epres sütemények társulnak

„Eper nélkül mit érek én?" – kérdezhetné minden eperrajongó, és joggal. Drága, kevés az igazán finom (főleg hazai), de ha beleharapunk, pár percre tökéletes boldogság lesz úrrá rajtunk. Együnk, ameddig szezon van, és tegyük/süssük pazar sütikbe (is)! A héten minden napra jut egy epres édesség, természetesen levessel és főfogással: ezek pedig mind gyors, 30 perc körüli receptek lesznek!

Nosalty

További cikkek

Ezért nem mindegy, hogyan kerül a cukor a lekvárba

Annak ellenére, hogy a legtöbb lekvár receptje pokolian egyszerű (hiszen csak gyümölcsből, cukorból és esetleg dzsemfixből áll), nem érdemes félvállról venni a befőzés folyamatát. Minden mozzanatnak megvan a maga fontossága: így a cukor hozzáadásának is.