Egy különleges halleves indítja a mai menünket, ami rántott karfiollal és szőlős lepénnyel folytatódik majd.
LEVES
Irish chowder, az ír zöldséges halleves
A chowder a világ egyik leghíresebb hallevese: ebben a sűrű raguban mindenféle kockázott zöldség társaságában fő omlósra a többféle tengeri hal. A levesről legtöbbünknek elsőre New ...
Még több halleves itt!
FŐÉTEL
Ropogós rántott karfiollal pakolt taco
Ugyan a rántott karfiol rizzsel és tartárral is nagyon finom, azért néha-néha rá lehet unni. Ilyenkor nem árt, ha feldobjuk valamivel, és máshogy készítjük. Például tacoba pakolva.
Még több bundázott zöldség itt!
DESSZERT
Toszkán szőlős lepény (Schiacciata all'uva)
Toszkánában elterjedt sütemény az alábbi, ami annak ellenére, hogy egy pofonegyszerű kelt tésztából és kékszőlőből áll, maximálisan hozza egy szaftos, dzsemes piskóta élményét. ...
Még több gyümölcsös kelt tészta itt!