Mit főzzek ma? Gyomorkönnyítő fogások december 28-ra

Hivatalosan tegnap óta vége az ünnepeknek, de nyilván legtöbbünknél dugig a hűtő maradékokkal, levesekkel, isteni húsokkal, köretekkel, salátákkal. Ha azonban valami könnyedre vágynál a dömping után, mutatunk egy menüajánlatot!

Mai ajánlatunk próbál kicsit könnyíteni a gyomrokon, és húsmentes fogásokkal jóllakatni a kimerült testeket.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több salátarecept itt!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek