Mit főzzek ma? Gulyásleves, padlizsános zakuszka és strandos gofri varázsol el

Csodás menünket kínáljuk, vigyétek, vigyétek! Hamisítatlan gulyásleves előételnek, egy könnyeden krémes, kenegetnivaló padlizsánkrém főétel gyanánt, és egy szuper puha gofri a desszert.

Ámulatba ejt mai menünk titeket, lesz itt gulyásleves, padlizsános zakuszka és még gofri is!

LEVES

Még több gulyásleves itt!

FŐÉTEL

Még több padlizsánkrém itt!

DESSZERT

Még több édes gofri itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili