Mit főzzek ma? Gombaleves, franciás rakott krumpli és piskótatekercs vár

Magyaros fogások egy kis újdonsággal: a gombaleves sajtos, a rakott krumpli franciás, a piskóta pedig gesztenyés!

Sajtos gombalevessel indítunk, ezt nagyon krémes francia rakott krumpli követi, a végén pedig gesztenyés piskótatekerccsel kényeztetjük magunkat.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek