Mit főzzek ma? Gombakrémleves, fetasajtos, szárított paradicsomos csirke és tejpite vár

Egy ízig-vérig őszies gombakrémleves, ötletes fetás csirke és vaníliás tejpite a mai menü.

A mai napon igazi melengető házikoszt vár rátok: a leves tökéletesen őszies, a főételbe nyarat idéző aszalt paradicsom került, a desszert pedig vaníliával csábít.

LEVES

Még több gombakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több tejszínes hús itt!

DESSZERT

Még több tejes pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek