Mit főzzek ma? Tojáskrémleves és hentes tokány fő ma, gesztenyeszívvel megfejelve

A mai nap teleesszük magunkat: selymes tojáskrémleves kerül az asztalra, melyet békebeli hentes tokány követ sok-sok tarhonyával, a desszert pedig őszies gesztenyeszív lesz.

A mai nap nem szokványos vasárnapi fogások közül válogatunk, hiszen a leves nem a megszokott húsleves lesz, a főétel, bár magyaros, de nem rántott hús, a desszert pedig cuki gesztenyeszív.

LEVES

Még több tojásleves itt!

FŐÉTEL

Még több tokány itt!

DESSZERT

Még több gesztenyés cukiság itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Borzongató musical a nyári hőségben: Rebecca a Szegedi Szabadtérin

Újabb nagyszabású, magával ragadó zenés előadást mutat be a Szegedi Szabadtéri Játékok. Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebeccája A Manderley-ház asszonyát, Daphne du Maurier bestsellerét álmodja musicalszínpadra. Béres Attila bemutatója azonban nemcsak a világhírű regény – vagy éppen a Hitchcock nevéhez fűződő filmfeldolgozás – rajongóinak tartogat izgalmas pillanatokat!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4+1 szobanövény, ami bírja a nyári klímát a szabadban

Számos olyan növény van, ami nemcsak bírja, hanem kimondottan szereti a nyári meleget és napsütést. Na de van-e olyan, aminek természetes élőhelye a lakás egy kellemesebb klímájú sarka? A válasz: igen! Mutatjuk, melyik az a 4+1 szobanövény, amit nyugodt szívvel kitelepíthetünk a szabadba nyáron!