Mit főzzek ma? Gazdag, kolbászos krumplileves és édes darás tészta vár ma

Ma két igazán telítő fogással lepünk meg titeket, egy krémes, minden jóval megrakott kolbászos burgonyaleves, és egy hamisítatlan gyerekkori kedvenc, a grízes tészta a menü.

Mai ajánlatunkban a szokásos leves, főétel desszert trió helyett egy igazán laktató levessel készültünk, második fogásnak pedig egy főételnek és desszertnek is elegendő édes tésztát ajánlunk.

LEVES

Még több krumplileves itt!

FŐÉTEL

Még több édes tészta itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?