Mit főzzek ma? Friss, tavaszi ízekkel várjuk a szezont

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma medvehagymalevest hoztunk paradicsomos tésztával és túrótortával.

LEVES

Medvehagymás krumplikrémleves Gizi konyhájából

Recept itt!

Még több burgonyakrémleves itt!

FŐÉTEL

Pasta alla puttanesca

Recept itt!

Még több paradicsomos tészta itt!

DESSZERT

Túrótorta étcsokoládé-mousse-szal

Recept itt!

Még több tortácska itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek