Mit főzzek ma? Francia hagymaleves, osztrák sajtos galuska és olasz profiterol a menü

Adjunk az élvezeteknek! Ezeket a kulináris klasszikusokat egyszerűen elkészíthetjük (egyedül a profiterollal lesz egy kicsit több dolgunk), mindehhez pedig még jól is lakhatunk!

Kulináris kalandozásra adjuk ma a fejünket, előételnek krémes, ízletes francia hagymalevest készítünk, főételnek jöhet a világ legfinomabb sajtos nokedlije, desszertnek pedig édes, könnyed profiterolt tálalunk.

LEVES

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több galuska itt!

DESSZERT

Még több profiterol itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...