Mit főzzek ma? Francia hagymaleves, osztrák sajtos galuska és olasz profiterol a menü

Adjunk az élvezeteknek! Ezeket a kulináris klasszikusokat egyszerűen elkészíthetjük (egyedül a profiterollal lesz egy kicsit több dolgunk), mindehhez pedig még jól is lakhatunk!

Kulináris kalandozásra adjuk ma a fejünket, előételnek krémes, ízletes francia hagymalevest készítünk, főételnek jöhet a világ legfinomabb sajtos nokedlije, desszertnek pedig édes, könnyed profiterolt tálalunk.

LEVES

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több galuska itt!

DESSZERT

Még több profiterol itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek