Mit főzzek ma? Erdélyi karfiolleves, narancsos csirkecombok és blondies ültet asztalhoz

Ma sem maradunk éhen: zöldségekkel teli leves, húsos főétel és ragacsos desszert érkezik a hétvégére.

Erdélyből érkezik tartalmas karfiolleves, a csirkecombok sem ám úgy pőrén ugranak ki a sütőből és a desszert sem lesz kalóriaszegény, de minden falat elégedettséggel fog eltölteni.

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több narancsos hús itt!

DESSZERT

Még több brownie itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

20 mesés gasztrokönyv 2025 karácsonyára, amitől minden konyhatündér szíve megdobban

Rég nem volt már ehhez hasonló gasztrokönyvdömping, mint az idei évben, de legalább van miből válogatni karácsonyi ajándék gyanánt. A felhozatal nagyon színes, hiszen a klasszikus szakácskönyvektől kezdve a vegán, mentes recepteket felvonultató köteteken át desszertekre fókuszáló vagy éppen az air fryer sokoldalúságát bemutató könyvek mellett önéletrajzi ihletésű kitárulkozással is találkozunk. Lássuk az idei év húsz, leginkább említésre méltó gasztrokönyvét!

Balogh Lilla

További cikkek

Top Receptek