Mit főzzek ma? Erdélyi karfiolleves, narancsos csirkecombok és blondies ültet asztalhoz

Ma sem maradunk éhen: zöldségekkel teli leves, húsos főétel és ragacsos desszert érkezik a hétvégére.

Erdélyből érkezik tartalmas karfiolleves, a csirkecombok sem ám úgy pőrén ugranak ki a sütőből és a desszert sem lesz kalóriaszegény, de minden falat elégedettséggel fog eltölteni.

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több narancsos hús itt!

DESSZERT

Még több brownie itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...