Mit főzzek ma? Csurgatott tojásleves, rántott csirkecomb és aranygaluska muffin hoz örömet

Klasszikusok kerülnek az asztalra, mert klasszisokkal jobbak, mint bármilyen más étel. Készítsünk csurgatott tojáslevest, rántott csirrkecombot és aranygaluska muffint.

Főzzünk valami jót, kényeztessük egyszerű fogásokkal magunkat. A mai menü nem más, mint klasszikus tojásleves, rántott csirkecomb és aranygaluska muffin.

LEVES

Még több tojásleves itt!

FŐÉTEL

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Még több különleges muffin itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!