Mit főzzek ma? Borsóleves, tárkonyos csirkeragu és császármorzsa a menü

Nincs is jobb a klasszikus ízvilágú, jól bevált fogásoknál. Most szerdán legalábbis a nagyinál megszokott finomságokat részesítjük előnyben: borsóleves, tárkonyos csirkeragu és császármorzsa a menü.

A szerdai menüt a hagyományos ízek ihlették, a tavaszi zöldborsólevest laktató és ízes tárkonyos csirkeragu követi, de hagyjatok helyet némi klasszikus császármorzsának is!

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több ragu itt!

DESSZERT

Még több császármorzsa itt!

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek