Mit főzzek ma? Borsóleves, padlizsános tészta és vaníliás krémdesszert lep meg pénteken

Az utolsó munkanap néha lassan telik, gyorsítsuk fel az idő múlását egy laza menüvel, hogy ezzel is közelebb kerüljünk a hétvégéhez. Csirkeszárnyas borsóleves, olasz padlizsános tészta és latin-amerikai krémdesszert, azaz flan lesz az ebéd.

Pénteki lazítós menü következik: egy gazdag, csirkeszárnyas borsóleves, igazi olasz recept alapján készült padlizsános-paradicsomos tészta és vaníliás krémdesszert készül.

LEVES

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több paradicsomos tészta itt!

DESSZERT

Még több karamellkrém itt!

Címlapról ajánljuk

Új séf váltja Széll Tamást a Lidl Konyhában

Lezárult egy meghatározó korszak a Lidl Konyhában, mivel 10 év után a Michelin Young Chef díjas Mizsei Jani, a MÁK séfje váltja Széll Tamás, Michelin-csillagos séfet. Ezenfelül pedig komoly változások mentek végbe a vállalat nagyköveti csapatában is.

Nosalty

További cikkek