Mit főzzek ma? Borsóleves galuskával, cukkini- és tökrakottas + nutellamisu vár

Szerdára édes borsólevest kínálunk galuskával, melyet egy extra krémes cukkini- és tökrakottas fejel meg, a pontot az i-re pedig egy nutellás tiramisu teszi fel.

A szerdai menü zöldségfélékben gazdag lesz. Zöldborsóleves galuskával valamint cukkini- és tökrakottas érkezik, míg a desszert kihagyhatatlan nutellamisu lesz.

LEVES

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több töltött zöldség itt!

DESSZERT

Még több pohárkrém itt!

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek