Mit főzzek ma? Borsókrémleves, juhtúrós gombóc és nutellás zabkeksz ebédre

Gyors és laktató ebédmenü három fogással? Igen, abszolút lehetséges, így: kezdésnek egyszerű zöldborsókrémleves, főételként egy juhtúrós gombóc, desszert gyanánt pedig nutellás zabkeksz készül.

Ha nincs sok időnk, mégis szeretnénk egy kiadós ebédet összehozni, főzzük a következő leves-főétel-desszert hármast: zöldborsókrémleves bazsalikommal, majd kapros-juhtúrós gombócok, végül pedig isteni nutellás zabkeksz készüljön.

LEVES

Még több borsókrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több gombóc itt!

DESSZERT

Még több zabkeksz itt!

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek