Mit főzzek ma? 2017.08.18. péntek

Kis segítség a napi dilemmára: 3 recept, azaz 1 leves, 1 főétel és 1 desszert, ha nem tudod, mit főzz ma.

LEVES

Zöldségleves pirított daragaluskával

A leves receptjét itt találod!

Még több levest itt keress!

FŐÉTEL

Töltött padlizsán Myazs konyhájából

A receptet itt találod!

Még több töltött zöldséget itt keress!

DESSZERT

Tejbegrízes-kekszes süti

A sütireceptet itt találod!

Még több sütit itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek