Mit főzzek ma? 2017.08.16. szerda

Kis segítség a napi dilemmára: 3 recept, azaz 1 leves, 1 főétel és 1 desszert, ha nem tudod, mit főzz ma.

LEVES

Zellerszár-krémleves sárgamustárral

A levesreceptért ide kattints!

Még több krémlevesreceptet itt találsz!

FŐÉTEL

Spenótos rakott tészta

A rakott tészta receptjét tit találod!

Még több rakott tésztát itt találsz!

DESSZERT

Mogyoróvajas gofri

A gofri receptjét itt találod!

Még több gofrit itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek